Carport/overkapping Raldo antracietgrijs 5,06m x 3,50m heldere dakplaten

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2.039,00
OF

Snel overzicht

De carports van Overkappingarena hebben een fabrieksgarantie van 2 jaar. Levertijd circa 5-7 weken.
Carport/overkapping Raldo antracietgrijs 5,06m x 3,50m heldere dakplaten

Meer afbeeldingen

Details

De zelfdragende vrijstaande carport/overkapping van Overkappingarena zijn volledig voorzien van hoogwaardige aluminium profielen en polycarbonaat platen. U krijgt bij Overkappingarena een onderhoudsvrije carport tegen een zeer scherpe prijs.

Polycarbonaat dakplaten
De (dubbelwandige) polycarbonaat macrolondakplaten hebben een breedte van 98 cm en een dikte van 10mm. Deze sterke dakplaten zorgen ervoor dat de carport bestand is tegen alle weersomstandigheden en dat het tevens buigbaar is. Wij bieden voor deze carport de volgende twee dakplaten aan:- Helder/Transparant: De heldere polycarbonaat dakplaten hebben een lichtdoorlating van 70%- Opaal/melkwit: De opalen polycarbonaatdakplaten hebben een lichtdoorlating van 54%(diffuus, verspreidend licht) en een warmtereductie van 45%. Voor afdichting van de kopse zijden worden tape en profieltjes meegeleverd.

Aluminium constructie carport/overkapping
De staanders en het frame van de terrasoverkapping zijn geheel vervaardigd uit aluminium en gepoedercoat in de kleur naar wens. Standaardkleuren zijn: wit (RAL9016), gebroken wit (RAL9001) en antraciet (RAL7016). Neemt u hiervoor contact met ons op.

De afmeting van de staanders zijn 11 cm x 11 cm. De standaardlengte van de staanders is 250 cm maar kan naargelang vereiste aangepast worden. Tevens zijn de staanders voorzien van voetplaten van 16 cm x 16 cm.

Montage

Met behulp van de uitgebreide handleiding is de carport/overkapping eenvoudig zelf te plaatsen. Wenst u liever een vakkundig montage team voor het plaatsen, neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Mail: info@overkappingarena.nl of bel: 085-4890649

Extra informatie

Breedte 5,06 meter
Diepte 3,50 meter
Kleur Antracietgrijs (RAL7016)
Dakplaten Helder polycarbonaat (66% lichtdoorlatend)
Staanders 4 staanders