Carport Pendo crèmewit 4,06m x 6,47m klassieke goot en glazen dakplaten

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 5.495,00
OF

Snel overzicht

De carports van Overkappingarena hebben een fabrieksgarantie van 2 jaar. Levertijd circa 5-7 weken.
Carport Pendo crèmewit 4,06m x 6,47m klassieke goot en glazen dakplaten

Meer afbeeldingen

Details

De zelfdragende vrijstaande carport van Overkappingarena zijn volledig voorzien van hoogwaardige aluminium profielen en glazen platen. U krijgt bij Overkappingarena een onderhoudsvrije carport tegen een zeer scherpe prijs.

Glazen dakplaten
De glazen dakplaten hebben een breedte van 980 mm en bestaan uit gehard en gelaagd 44.2 glas. Deze enorm sterke en dikke glazen dakplaten zorgen ervoor dat de terrasoverkapping bestand is tegen alle weersomstandigheden. Een terrasoverkapping met dakplaten van glas biedt een ruimer zicht en een ruimer gevoel. Tevens hebben de glazen dakplaten minimaal onderhoud nodig en kunnen ze uiterst goed tegen bijtende producten.

Aluminium constructie carport
De staanders en het frame van de terrasoverkapping zijn geheel vervaardigd uit aluminium en gepoedercoat in de kleur naar wens. Standaardkleuren zijn: wit (RAL9016), gebroken wit (RAL9001) en antraciet (RAL7016). Neemt u hiervoor contact met ons op.

De afmeting van de staanders zijn 11 cm x 11 cm. De standaardlengte van de staanders is 250 cm maar kan naargelang vereiste aangepast worden.

De carport dient te worden gekoppeld mede door een koker van 11 x11 cm. Deze koker vervangt de muurbevestiging. De vermelde prijzen zijn inclusief de benodigde koker + twee afwerkdoppen in kleur. Onder de koker van 11 x11 cm kan eventueel een staander of koker van 11 x11 cm worden gemonteerd, zodat het mogelijk is om de overkapping dicht te maken met een zijspie met schuifwanden of met een vaste zijwand. Vraag naar de mogelijkheden.

Montage

Met behulp van de uitgebreide handleiding is de carport eenvoudig zelf te plaatsen. Wenst u liever een vakkundig montage team voor het plaatsen, neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Mail: info@overkappingarena.nl of bel: 085-4890649

Extra informatie

Breedte 4,06 meter
Diepte 6,47 meter
Kleur Crèmewit (RAL9001)
Dakplaten Glas
Staanders 4 staanders