Maatwerk glas

Bent u op zoek naar een geschikte glazen schuifwand voor uw overkapping, veranda of gewoonweg voor uw aanbouw van uw woning? Maar bieden de meeste aanbieders alleen maar vaste breedte of hoogte afmetingen aan? Stop met zoeken en maak vanaf nu gebruik van ons maatwerk assortiment en bepaal zelf uw breedte, hoogte en overlapping van het glas per paneel.

Maatwerk Lido - Utrecht

In het bovenstaande voorbeeld is een op maat gemaakte glazen schuifwand geplaatst onder een bestaande overkapping. Deze klant heeft gekozen voor en glasoverlapping van 2cm wat resulteerd in een prachtig panoramisch uitzicht op zijn tuin.

 Maatwerk Lido - Detailtekening

Het glaswerk van de schuifwand bestaat uit 10 [mm] gehard glas met machinaal geslepen facetranden. Mede door het 10 [mm] gehard glas in combinatie met de sterke glassledes kunnen hogere afmetingen worden geproduceerd. In tegenstelling tot het 8 [mm] gehard glas dat bij hoogtes van 2500 [mm] gaat zwabberen. Tevens behoudt het systeem, bij hogere afmetingen, het eenvoudig schuiven van de panelen door middel van de lichte geleiding van de soepele wieltjes op de rails.

In de onderstaande tabel kunt u voor elke persoonlijke situatie de prijs van een op maat gemaakte glazen schuifwand vinden. Staat uw afmeting er niet bij? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.
Maatwerktabel - Prijslijst

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW en inclusief levering binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). De productie inclusief levertijd bedraagt ongeveer drie weken na bevestiging. Echter ontvangt u binnen zeven werkdagen een leverdatum/tijdstip of wordt dit samen in onderling overleg met u afgestemd.

Kortom bepaal uw eigen breedte, hoogte en overlapping van het glas door het aantrekkelijke maatwerk assortiment. Mocht u enige vragen hebben omtrent de maatwerk schuifwanden neemt u dan gerust contact op met onze medewerkers of laat u adviseren door middel van het insturen van een bouwtekening/afmetingen.