Glazen schuifwand

Wilt u uw terrasoverkapping uitbreiden met een glazen schuifwand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Overkappingarena beschikt over verschillende glazen schuifwanden. Onze glazen schuifwanden zijn gemaakt van hoogwaardig gehard glas en er is ingespeeld op de nieuwste trends.

Voordelen glazen schuifwand

Een glazen schuifwand is ideaal voor uw terras. Een glazen schuifwand zorgt ervoor dat de ruimte gescheiden wordt met een doorzichtige wand. In combinatie met gepaste verlichting zorgt de glazen schuifwand voor een schitterende en rustgevende sfeer. Zo kunt u ook bij slecht weer, blijven genieten van uw terras. Heeft u behoefte aan wat frisse lucht? Zet uw schuifwand open!

Glazen schuifwand Lido

Overkappingarena beschikt over de glazen schuifwand Lido. U kunt de glazen schuifwand direct bestellen samen met uw terrsoverkapping, maar u kunt ook besluiten om deze later in uw overkapping te plaatsen. Onze glazen schuifwanden zijn vrijwel in elke bestaande overkapping te plaatsen. Wilt u graag advies? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag bij uw keuze.

 

Artikelen 1 tot 12 van 45 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 45 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren