Meetinstructies terrasoverkapping van Overkappingarena

Voor het plaatsen van een terrasoverkapping van Overkappingarena dient de ruimte goed in kaart gebracht te worden. Bij het zelf inmeten van de ruimte waar de terrasoverkapping geplaatst gaat worden, kunt u gebruik maken van de meetinstructies van Overkappingarena. U dient de volgende 3 stappen te volgen.

Stap 1:  Breedte meten terrasoverkapping

U dient allereerst de breedte in mm van uw terrasoverkapping  te bepalen. De breedte is de lengte die uw goot/muurprofiel krijgt. Als de door u gewenste maat afwijkt van de standaard maten van een terrasoverkapping van Overkappingarena kunt u het muurprofiel en de goot eenvoudig inkorten.

Stap 2: Diepte / Uitval meten terrasoverkapping

Als u de breedte bepaalt heeft dient u in stap twee de uitvaldiepte in mm van uw terrasoverkapping te bepalen. Als de door u gewenste maat afwijkt van de standaard maten van de liggers van de terrasoverkapping van Overkappingarena kunt u de liggers eenvoudig inkorten.
Let op: Voor de werkelijke afmeting van de terrasoverkapping dient u bij de uitvaldiepte rekening te houden met 180mm extra ruimte voor de goot van de terrasoverkapping.

Stap 3:  Hoogte meten terrasoverkapping

In de laatste stap bepaalt u de hoogte in mm van uw terrasoverkapping.  U dient goed te kijken op welke hoogte u het muurprofiel vast kunt zetten. De staanders van Overkappingarena hebben standaard een hoogte van 250cm. Deze kunt u echter eenvoudig inkorten

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op.