Onderdelen terrasoverkapping van Overkappingarena

Een terrasoverkapping van Overkappingarena bestaat uit verschillende onderdelen. Wij hebben alle onderdelen voor u hieronder op een rijtje gezet.

Aluminium constructie terrasoverkapping

De staanders en het frame van de terrasoverkapping zijn geheel vervaardigd uit aluminium(6060-T6) en gepoedercoat in de kleur gebroken wit of antraciet . 6060-T6 aluminium is zeer sterk en uitermate geschikt om te gebruiken bij grote oververspanningen. Zowel de zijliggers als de tussenliggers hebben een afmeting van 60mm x 90mm, hierdoor ontstaat een zeer stevige constructie en gaat de terrasoverkapping levenslang mee. De terrasoverkapping is gepoedercoat met een dikte van 80MU, dit houd in dat de terrasoverkapping tientallen jaren de oorspronkelijke kleur en kwaliteit behoud.

Staanders terrasoverkapping

Staanders hebben een standaard lengte van 250cm. Het dak van de terrasoverkapping rust op deze staanders.

Polycarbonaat dakplaten terrasoverkapping

De polycarbonaat dakplaten hebben een honinggraadstructuur (XS-structuur) en een dikte van 16mm. Deze enorm sterke en dikke dakplaten zorgen ervoor dat de terrasoverkapping bestand is tegen alle weersomstandigheden. Overkappingarena biedt voor deze terrasoverkapping de volgende twee dakplaten aan:
1 Helder/Transparant: De heldere polycarbonaat dakplaten hebben een lichtdoorlating van 70% en een warmtereductie van 45%.
2 Opaal/melkwit: De opalen polycarbonaat dakplaten hebben een lichtdoorlating van 54% (diffuus, verspreidend licht) en een warmtereductie van 45%.

Glazen dakplaten terrasoverkapping

De glazen dakplaten hebben een breedte van 980mm en bestaan uit gehard en gelaagd 44.2 glas. Deze enorm sterke en dikke glazen dakplaten zorgen ervoor dat de terrasoverkapping bestand is tegen alle weersomstandigheden. Een terrasoverkapping met dakplaten van glas biedt een ruimer zicht en een ruimer gevoel. Tevens hebben de glazen dakplaten minimaal onderhoud nodig en kunnen ze uiterst goed tegen bijtende producten.

Siergoot terrasoverkapping

Bij de terrasoverkapping heeft u keuze uit een ronde of klassieke siergoot. De ronde goot is vrij strak en modern. De klassieke siergoot heeft welvingen en is wat groter. De siergoot past bij alle soorten woningen en kan eenvoudig op de gewone goot geklikt worden.

Montageonderdelen terrasoverkappingen

Bij de terrasoverkapping worden tevens alle benodigdheden voor de montage geleverd, zoals:
- Schroeven;
- Bitjes;
- Boortjes;
- Gatenboren voor de spots;
- Hemelwaterafvoer;
- Anti-dust-tape;
- Kit en kitspuit.