Opties terrasoverkapping van Overkappingarena

U kunt de terrasoverkapping van Overkappingarena met diverse mogelijkheden uitbreiden. Door de opties kunt u de terrasoverkapping helemaal naar eigen wens aanpassen. Wij hebben alle opties voor u hieronder op een rijtje gezet. 

Glazen schuifwand bij een terrasoverkapping

Een optie die vaak gebruikt wordt is de glazen schuifwand. Een glazen schuifwand bestaat uit panelen welke in een rail achter elkaar geschoven kunnen worden. Hierdoor kunt u de terrasoverkapping afsluiten indien nodig. De glazen schuifwanden kunnen aan de voorzijde en zijkant geplaatst worden.
 
Bij de montage van een rail van de glazen schuifwand is het belangrijk dat er een stabiele ondergrond is. Overkappingarena adviseert u om een betonnen fundering te storten op de plek waar de rail komt te liggen, of om enkele betonpoeren te plaatsen. Hierdoor kunnen de glazen schuifwanden niet onafhankelijk van elkaar wegzakken of kapot springen door opvriezen van bestrating. Omdat het dak van de terrasoverkapping in een bepaalde hoek staat houdt u bij het plaatsen van glazen schuifwanden aan de zijkant een (driehoekige) opening over. Deze opening kan opgevuld worden met een zijspie.

Zijspie of zijwand polycarbonaat bij een terrasoverkapping

Om uw terrasoverkapping ook aan de zijkant dicht te maken kunt u kiezen voor een zijspie of zijwand. Een zijspie is om de zijkant af te sluiten in combinatie met een schutting of muurtje. Een zijwand kunt u gebruiken om een zijkant totaal af te sluiten.

Led inbouwspots bij een terrasoverkapping

Ook later op de avond wilt u natuurlijk nog genieten van uw terrasoverkapping. Het is dan prettig als u dan ook verlichting heeft. Hiervoor bieden wij LED inbouwspot sets aan. 

Betonpoeren bij een terrasoverkapping

De functie van een betonpoer is in principe hetzelfde als die van een grondanker. Wij raden minimaal 2 betonpoeren per overkapping aan. Een betonpoer is voorzien van draadeinden, waar de staander precies op geplaatst kan worden.