Terrasoverkapping Mondo antracietgrijs 10,06m x 2,50m ronde goot en opale dakplaten

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2.304,00
OF

Snel overzicht

De terrasoverkappingen van Overkappingarena hebben een fabrieksgarantie van 5 jaar. De levertijd bedraagt circa één week.
Terrasoverkapping Mondo antracietgrijs 10,06m x 2,50m ronde goot en opale dakplaten

Meer afbeeldingen

Details

De zelfdragende terrasoverkapping van Overkappingarena is volledig voorzien van hoogwaardige aluminium profielen en polycarbonaat platen met honinggraadstructuur. U krijgt bij Overkappingarena een onderhoudsvrije terrasoverkapping tegen een zeer scherpe prijs.

Polycarbonaat dakplaten
De polycarbonaat dakplaten hebben een honinggraadstructuur (XS-structuur) en een dikte van 16 mm. Deze enorm sterke en dikke dakplaten zorgen ervoor dat de terrasoverkapping bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Aluminium constructie terrasoverkapping
De staanders en het frame van de terrasoverkapping zijn geheel vervaardigd uit aluminium (6060-T6) en gepoedercoat in de desbetreffende kleur. 6060-T6 aluminium is zeer sterk en uitermate geschikt om te gebruiken bij grote overspanningen. Zowel de zijliggers als de tussenliggers hebben een afmeting van 60 mm x 90 mm, hierdoor ontstaat een zeer stevige constructie en gaat de terrasoverkapping levenslang mee. De terrasoverkapping is gepoedercoat met een dikte van 80 MU, dit houd in dat de terrasoverkapping tientallen jaren de oorspronkelijke kleur en kwaliteit behoud.

De inhoud van het geleverde terrasoverkapping pakket:
- Staanders (aantal afhankelijk van keuze terrasoverkapping) 250 x 11 x 11 cm met afgeronde voorkant en een geïntegreerde voetplaat;
- Muurplaat met afdekplaten;
- Goot inclusief afdekplaten;
- Liggers met dekplaat en rubbers;
- Polycarbonaat platen 16 mm dik met de honinggraadstructuur;
- Sierlijst aan de goot;
- Regenpijp met bladvanger voor in een staander;
- Kit + kitspuit, alle benodigde boren, schroeven, anti-dust tape etc.

Montage
Met behulp van de uitgebreide handleiding is de terrasoverkapping eenvoudig zelf te plaatsen. Wenst u liever een vakkundig montage team voor het plaatsen van uw terrasoverkapping, neem dan gerust contact met ons op. De maten van de terrasoverkapping zijn de breedte- en diepte maten. De hoogte van de terrasoverkapping is zelf te bepalen met een maximale hoogte van 2,50 meter voor het laagste punt (de goot van de terrasoverkapping). Ook is de breedte van de terrasoverkapping eenvoudig in te korten met behulp van een fijn getande zaag. Voor de werkelijke afmeting van de terrasoverkapping dient u bij de diepte (uitval) rekening te houden met 18 cm extra ruimte voor de goot van de terrasoverkapping.

Heeft u nog vragen over onze terrasoverkappingen of over de mogelijkheden ervan, neem dan gerust contact met ons op. Mail: info@overkappingarena.nl of bel: 085-4890649.

Extra informatie

Breedte 10,06 meter
Diepte 2,50 meter
Kleur Antracietgrijs (RAL7016)
Dakplaten Opaal polycarbonaat (54% lichtdoorlatend)
Goot / sierlijst Ronde goot
Staanders 5 staanders