Terrasoverkapping Rando antracietgrijs 4,06m x 2,50m ronde goot en glazen dakplaten

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1.434,00
OF

Snel overzicht

De terrasoverkappingen van Overkappingarena hebben een fabrieksgarantie van 5 jaar. De levertijd bedraagt circa één week.
Terrasoverkapping Rando antracietgrijs 4,06m x 2,50m ronde goot en glazen dakplaten

Meer afbeeldingen

Details

De zelfdragende terrasoverkapping van Overkappingarena is volledig voorzien van hoogwaardige aluminium profielen en glazen dakplaten. U krijgt bij Overkappingarena een onderhoudsvrije terrasoverkapping tegen een zeer scherpe prijs.

Glazen dakplaten
De glazen dakplaten hebben een breedte van 980 mm en bestaan uit gehard en gelaagd 44.2 glas. Deze enorm sterke en dikke glazen dakplaten zorgen ervoor dat de terrasoverkapping bestand is tegen alle weersomstandigheden. Een terrasoverkapping met dakplaten van glas biedt een ruimer zicht en een ruimer gevoel. Tevens hebben de glazen dakplaten minimaal onderhoud nodig en kunnen ze uiterst goed tegen bijtende producten.

Aluminium constructie terrasoverkapping
De staanders en het frame van de terrasoverkapping zijn geheel vervaardigd uit aluminium (6060-T6) en gepoedercoat in de desbetreffende kleur. 6060-T6 aluminium is zeer sterk en uitermate geschikt om te gebruiken bij grote overspanningen. Zowel de zijliggers als de tussenliggers hebben een afmeting van 60 mm x 90 mm, hierdoor ontstaat een zeer stevige constructie en gaat de terrasoverkapping levenslang mee. De terrasoverkapping is gepoedercoat met een dikte van 80 MU, dit houd in dat de terrasoverkapping tientallen jaren de oorspronkelijke kleur en kwaliteit behoud.

De inhoud van het geleverde terrasoverkapping pakket:
- Staanders (aantal afhankelijk van keuze terrasoverkapping) 250 x 11 x 11 cm met afgeronde voorkant en een geïntegreerde voetplaat;
- Muurplaat met afdekplaten;
- Verstevigde goot inclusief afdekplaten;
- Liggers met dekplaat en rubbers;
- Glazen dakplaten, gehard en gelaagd 44.2 glas;
- Sierlijst aan de goot;
- Regenpijp met bladvanger voor in een staander;
- Kit + kitspuit, alle benodigde boren, schroeven, anti-dust tape etc.

Montage
Met behulp van de uitgebreide handleiding is de terrasoverkapping eenvoudig zelf te plaatsen. Wenst u liever een vakkundig montage team voor het plaatsen van uw terrasoverkapping, neem dan gerust contact met ons op. De maten van de terrasoverkapping zijn de breedte- en diepte maten. De hoogte van de terrasoverkapping is zelf te bepalen met een maximale hoogte van 2,50 meter voor het laagste punt (de goot van de terrasoverkapping). Ook is de breedte van de terrasoverkapping eenvoudig in te korten met behulp van een fijn getande zaag. Voor de werkelijke afmeting van de terrasoverkapping dient u bij de diepte (uitval) rekening te houden met 18 cm extra ruimte voor de goot van de terrasoverkapping.

Heeft u nog vragen over onze terrasoverkappingen of over de mogelijkheden ervan, neem dan gerust contact met ons op. Mail: info@overkappingarena.nl of bel: 085-4890649.

Extra informatie

Breedte 4,06 meter
Diepte 2,50 meter
Kleur Antracietgrijs (RAL7016)
Dakplaten Glas
Goot / sierlijst Ronde goot
Staanders 2 staanders